Wednesday, April 27, 2011

2 TIMES 5

Ish !! asl korg ska sgt tiru Nisa ?? Nisa ade tiru korg ke ?? or korg xpuas aty about sumthing ??!! xde idea sndiri ke ?? keje awk tiru org 27 hours ??org buat mcm tu dye pon nk buat sebiji mcm org buat ... lps tu korg xde name sndiri ke ?? nk tiru nama blog Nisa asl ?? be creative la skit ... ary tu awk ltk nama blog awk lain ,, lps awk kwn sya ,, awk ltk nama blog awk nk dkt sama dgn nama blog sya !! haish ... xkesah la nk tiru .. tp nama blog awk tu dh cntik dh .. asl tkr ?? n ,, post yg ade dlm blog Nisa pon awk nk tiru ke ?? ape awk ni ha ?? tiru org je an ?? org buat page ,, awk pon nk buat ... org post tu ,, awk pon nk post tntg tu .. prg buat gaya mcm tu ,, awk pon nk tiru ??!! u just joke ryte ?? xkan tu pon nk tiru ??

2 comments:

  1. Tolongla jgn post about me lgi :))

    ReplyDelete
  2. awk , jgn prasan sgt la kan ? bkn awk la . nma dye start dr hrf F !

    ReplyDelete